Beste magazines om te lezen

Beste magazines om te lezen

We hebben allemaal een liefde voor magazines. Of het nu gaat om het lezen van de nieuwste entertainmentnieuwtjes, het bladeren door de laatste modeontwerpen of het verdiepen in de laatste technologische trends, er is altijd een magazine om ons te vermaken. Als je op zoek bent naar de beste magazines om te lezen, dan ben je op de juiste plek. Hier vind je een lijst met de meest populaire en interessante tijdschriften, met artikelen die je zeker zullen boeien en vermaken. Of je nu op zoek bent naar een tijdschrift dat geschikt is voor jongeren, vrouwen of iedereen die van mode, technologie of entertainment houdt, er is voor ieder wat wils. Kies een magazine uit de lijst en geniet van het lezen!

Inhoudsopgave

Wat zijn magazines?

Magazines zijn tijdschriften die je op elk moment van de dag kunt lezen. Ze zijn bedoeld om informatie te geven en te delen, om verhalen te delen en om ideeën en standpunten te uiten. Dat doen ze door middel van artikelen, foto’s, reportages en columns van onder andere schrijvers en journalisten. De belangrijkste verschil tussen magazines en gewone kranten is dat magazines een meer gecentreerd en gebonden artikel hebben met een specifiek doel. Ze zijn eigenlijk een speciale editie van een krant, met heel veel meer informatie en een bredere doelgroep.

Verschillende soorten magazines

Er zijn verschillende soorten magazines. Zoals eerder al genoemd is er een groot verschil tussen kranten en magazines. Zo is er de tijdschrift categorie zoals bijvoorbeeld LADY, ELLE, GQ, het meest populaire lifestyle magazine Vogue, het grootste technologie magazine Wired, het grootste ontwerpmagazine ID, het grootste high fashion magazine Vogue en het grootste entertainment magazine Rolling Stone. Een andere categorie magazines heeft een specifieker doel en richt zich op een bepaald soort publiek. Zo zijn er magazines die zich richten op een bepaalde leeftijdsgroep, een bepaald soort mensen, of op een bepaald gerelateerd thema. Zo is er het grootste jongeren tijdschrift Vice, het grootste vrouwen tijdschrift Cosmopolitan en het grootste technologie tijdschrift Wired.

De meest populaire magazines

De meest populaire magazines zijn natuurlijk de grootste magazines, maar welke zijn dat eigenlijk? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. – LADY: Het grootste tijdschrift voor de Nederlandse vrouw. Het is een lifestyle magazine, dat wordt uitgegeven door Sanoma. Het is bedoeld voor vrouwen uit de 12e tot en met de 50e leeftijd. – ELLE: Het grootste vrouwen tijdschrift. Het hoofddesk ligt in New York. Het magazine richt zich op vrouwen uit de leeftijd van 18 tot en met 40 jaar. – GQ: Het grootste mannen tijdschrift. Het wordt uitgegeven door Sanoma-Zn, het is een lifestyle magazine. Het richt zich op een lezerspubliek van mannen uit de leeftijd van 18 tot en met 40 jaar. – Vogue: Het grootste ontwerpmagazine. Het wordt uitgegeven door Sanoma-Zn en wordt gedrukt in Amerika. Het wordt gepubliceerd voor alle leeftijden. – ID: Het grootste ontwerpmagazine voor de creatieve industrie. Het wordt uitgegeven door Sanoma-Zn in Den Haag en wordt gedrukt in Amerika. Het richt zich op alle leeftijden. – High Fashion: Het grootste high fashion magazine. Het wordt uitgegeven door Sanoma-Zn in New York en wordt gedrukt in Den Haag. Het richt zich op vrouwen tussen de 16 tot en met 40 jaar. – Vogue en Vice: Het grootste lifestyle magazine voor de jongere leeftijdscategorie. Het wordt uitgegeven door Sanoma-Zn in New York en wordt gedrukt in Den Haag. Het richt zich op een lezerspubliek tussen de 16 tot en met 25 jaar. – Rolling Stones: Het grootste entertainment magazine. Het wordt uitgegeven door Sanoma-Zn in New York en wordt gedrukt in Den Haag. Het richt zich op een lezerspubliek tussen de 16 tot en met 40 jaar.

Beste magazines voor jongeren

– Vice: Het grootste jongeren tijdschrift. Het wordt uitgegeven door Sanoma-Zn in New York en wordt gedrukt in Den Haag. Het richt zich op een lezerspubliek tussen de 16 tot en met 25 jaar. – Buzzfeed: Het grootste jongeren tijdschrift. Het wordt uitgegeven door Sanoma-Zn in New York en wordt gedrukt in Den Haag. Het richt zich op een lezerspubliek tussen de 16 tot en met 25 jaar. – Huffington Post: Het grootste jongeren tijdschrift. Het wordt uitgegeven door Sanoma-Zn in New York en wordt gedrukt in Den Haag. Het richt zich op een lezerspubliek tussen de 16 tot en met 25 jaar. – Vice en BuzzFeed: Het grootste jongeren tijdschrift. Het wordt uitgegeven door Sanoma-Zn in New York en wordt gedrukt in Den Haag. Het richt zich op een lezerspubliek tussen de 16 tot en met 25 jaar. – Cosmopolitan: Het grootste vrouwen tijdschrift. Het wordt uitgegeven door Sanoma-Zn in New York en wordt gedrukt in Den Haag. Het richt zich op een lezerspubliek tussen de 16 tot en met 25 jaar. – Vogue en Vice: Het grootste vrouwen tijdschrift. Het wordt uitgegeven door Sanoma-Zn in New York en wordt gedrukt in Den Haag.

Beste magazines om te lezen

Viewsmagazine.nl

Op deze blog kan je alles lezen over magazines. Van type magazines, de leukste ondernemers & veel meer.

Wist jij dat er per minuut meer dan 1.400 tijdschriften worden verkocht. Dat zijn zeker 23 tijdschriften per seconden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *