Wie zijn de populairste schrijvers van het moment?

Boeken zijn altijd al een belangrijk aspect van het menselijk leven geweest. De meeste boeken bieden een venster op de wereld en in sommige gevallen op onszelf. Schrijvers spelen een cruciale rol in het creëren van deze werelden en personages. Vandaag de dag zijn er zoveel schrijvers die ons in vervoering brengen, dat het moeilijk kan zijn om te beslissen welke boeken het beste zijn om te lezen. In deze blog zal ik het hebben over de populairste schrijvers van het moment.

 

1. Michelle Obama – In 2018 publiceerde Michelle Obama haar memoires “Becoming”, die wereldwijd lovende kritieken kreeg. Het boek gaat over haar leven vanaf haar jeugd tot aan het moment dat ze first lady werd van de Verenigde Staten. Met haar motiverende en inspirerende verhaal heeft ze veel lezers aangetrokken, waardoor ze op dit moment een van de meest populaire schrijvers ter wereld is.

2. Yuval Noah Harari – De Israëlische historicus Yuval Noah Harari werd wereldberoemd met zijn boek “Sapiens: Een kleine geschiedenis van de mensheid”. Dit boek is een overzicht van de menselijke geschiedenis en het heeft het begrip van de lezers over de wereld veranderd. Met zijn intelligent geschreven boeken, is Harari op dit moment een van de meest invloedrijke en populaire schrijvers ter wereld.

3. Bill Gates – Bill Gates, de oprichter van Microsoft en philanthroop, heeft tijdens de Covid-19 pandemie zijn favoriete boeken gedeeld met zijn volgers. Gates heeft zijn volgers geïnspireerd met zijn leeslijst en de manier waarop hij over boeken praat. Gates is momenteel een van de meest invloedrijke schrijvers ter wereld en zijn mening is belangrijk voor veel lezers.

4. Cecelia Ahern – Cecelia Ahern is een Ierse schrijfster die al vele bekroonde boeken heeft gepubliceerd. Haar boek “P.S. I Love You” werd zelfs aangepast tot een film. Ahern’s beschrijvende verhaallijnen zorgen ervoor dat haar boeken wereldwijd aantrekkelijk zijn. Op dit moment is ze een van de meest populaire schrijvers van romantische fictie.

5. J.K. Rowling – J.K. Rowling is geen nieuw gezicht in de literaire wereld. Ze werd bekend met haar boekenreeks “Harry Potter” en tot op heden zijn haar boeken nog steeds populair over de hele wereld. Met haar fantasie en creativiteit heeft ze een stevige positie binnen de schrijversgemeenschap verworven. Ze staat momenteel bekend als een van de meest invloedrijke en populaire schrijvers ter wereld.

 

In deze blog heb ik enkele van de meest populaire schrijvers van het moment besproken. Van Michelle Obama tot J.K. Rowling, deze schrijvers hebben allemaal hun stempel gedrukt op de literaire wereld. Het is niet verbazingwekkend dat deze schrijvers grote aantallen lezers hebben weten te bereiken en hun werk bij iedereen bekend is. Of je nu op zoek bent naar motivatie of gewoon op zoek bent naar een goed boek om te lezen, deze schrijvers bieden het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Lees hun boeken!

Beste magazines om te lezen

Viewsmagazine.nl

Op deze blog kan je alles lezen over magazines. Van type magazines, de leukste ondernemers & veel meer.

Wist jij dat er per minuut meer dan 1.400 tijdschriften worden verkocht. Dat zijn zeker 23 tijdschriften per seconden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *